Hier kunt u per gemeente de archeologische beleidskaart en (indien van toepassing) de bijbehorende rapportage raadplegen. Klik op de kaart voor een grotere weergave. 

 

Delft

 

Lansingerland

 

Bekijk de toelichting en de verwachtingskaart in Delftse Archeologische Rapport 97: Lansingerland. Een archeologische verwachtings- en beleidsadvieskaart. De huidige beleidskaart komt niet overeen met de beleidskaart in de rapportage. In 2012 en 2016 is de kaart geüpdate omdat bepaalde gebieden na veldonderzoek niet archeologisch waardevol bleken. De huidige beleidskaart is de versie uit 2016. Bekijk deze hier.

 

Midden-Delfland

Bekijk de toelichting en de verwachtingskaart in Delftse Archeologische Rapport 100: Midden-Delfland. Een archeologische verwachtings- en beleidsadvieskaart.

 

Pijnacker-Nootdorp

Bekijk de toelichting en de verwachtingskaart in Delftse Archeologische Rapport 96: Pijnacker-Nootdorp. Een archeologische verwachtings- en beleidsadvieskaart.

 

Westland

 

Bekijk de toelichting in Delftse Archeologische Notitie 20: Toelichting bij de archeologische beleidskaart van de gemeente Westland.

 

Zoetermeer

 

Bekijk de toelichting en de verwachtingskaart in Delftse Archeologische Rapport 124: De archeologie van Zoetermeer. Een bureauonderzoek naar de prehistorie en de veertien archeologische monumenten in de gemeente Zoetermeer.